20-11-06

De Homo Habilis

Hier in België hebben we nog drie ondersoorten van de Homo Habilis.

De moderne mens, de Homo Erectus en de Homo Corruptus. Het is over de laatste 2 dat ik het wil hebben. We zullen beginnen met de gemakkelijkste, de Homo Erectus.

 

De Homo Erectus is te vinden in het neo-socialistische kamp dat zicht tot nu toe VLD heeft genoemd. De leefgroep VLD is de enige Homo Habilis groep die zich laat leiden door zijn penis, de Homo Erectus dus. Gewoon even tellen hoeveel neo-socialisten (VLD’ers) afgelopen jaren hun gezin in de steek hebben gelaten is voldoende. Ze laten zich leiden door hun piemel en onbedwingbare drang naar vreemd gaan.

 

De Homo Corruptus vinden we dan weer in het socialistische kamp. Hier zitten we me een rare samenvloeiing  van verschillende neurotische storingen. Zo hebben we de pathologisch leugenaars, de pseudologica fantastica (eigen leugens geloven) en de stoornis in de impulsbeheersing “kleptomanie” genaamd. Die drie elementen zorgen voor de eigenschappen van de socialist of de Homo Corruptus. Om het in het Antwerps te zeggen, ze liegen, bedriegen en stelen dat het niet schoon meer is.

 

Een vierde soort is in ontwikkeling, namelijk een kruising tussen de Homo Erectus en de Homo Corruptus. Een burgemeester van een grote stad heeft de eigenschappen van beide groepen. De Homo Erectus Corruptus. Deze soort kan men het meestal zien juist voor de verkiezingen op TV voor de rest zie je of hoor je hem niet. Volgens kenners duikt hij de rest van het jaar met zijn minnares de koffer in op zijn dure loft vlak bij een grote rivier.

 

Corrupte sossen deel 351

Bestaat er eigenlijk iets corrupter dan een socialist?

 

In Hengouwen is het weer zover, daar hebben de werknemers van de provincie klacht ingediend nadat ze geregeld werkjes moesten uitvoeren aan de privéwoningen van enkele provincieverantwoordelijken. Dat liet de Franstalige zender RTL-TVI zondag 19/11/2006 in zijn nieuwsjournaal weten.

Dergelijke praktijken zouden al lang bestaan bij de Algemene Directie van Sociale Zaken (DGAS) van de provincie Henegouwen en zouden bijna dagelijks voorvallen sinds de komst van de nieuwe verantwoordelijke van de Regie der Werken.

 

Werken laten uitvoeren aan je huis op de kosten van de belastingsbetaler. En niet alleen de werkuren van het personeel ook het materiaal kwam van de provincie. Het werd zo gortig dat de werknemers van de provincie gezamenlijk besloten om een klacht neer te leggen!

 

Zegswijze:

Zuipen als een Tempelier.

Roken als een Turk.

Zo gierig als een Nederlander.

En nu een nieuwe?

Zo corrupte als een socialist.

17-11-06

Jongeren, what the f*ck zijn “jongeren”

In de media spreekt men steeds over jongeren, men noemt geen namen of afkomst het zijn steeds “jongeren”. Ik versta onder “jongeren” mensen die nog niet volwassen zijn en ook geen jonge kinderen meer zijn. Ik begrijp onder jongeren dit personen zijn van alle nationaliteiten, maar de media gebruikt het woord jongeren in een andere context.

 

Bvb:

“Jongeren proberen haar van slapende man in brand te steken
De Brusselse politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag vier jongeren opgepakt die tot twee keer toe poogden het haar van een andere jongere in brand te steken. Dat meldt het parket van Brussel. Het slachtoffer van het groepje lag te slapen in een metrostation in Brussel. Volgens de jongeren ging het om een grap. De onfortuinlijke slaper, een man van 30 , liep geen verwondingen op. (belga)”

 

U ziet men heeft hier een heel ruim begrip over jongeren, een man van dertig is geen ouwe zak maar behoort ook niet meer tot de groep “jongeren”. Een ander voorbeeld is dat men het woord “jongeren” gebruikt om de nationaliteit te maskeren.

Zo spreekt men over jongeren die de treinbestuurder dood hebben getrapt op een lijnbus. Of men spreekt over “jongeren” als men in het recreatiecenter De Ster in Sint-Niklaas weer last heeft met groepen “jongeren”

Maar als het gaat om geweld van autochtone kant spreekt men niet over “jongeren” maar noemt men gewoon de naam, en zegt men er bij voorkeur nog liefst bij dat ze van extreem rechtse signatuur zijn. Ook al weet men dat niet zeker, een tante bij een rechtse partij hebben is al genoeg om als extreem rechts bestempeld te worden.

 

Waarom dat verschil, waarom zegt men niet gewoon welke bevolkingsgroepen er voor de meeste last zorgen? En waarom zegt men, als het een autochtone jongere is, er meteen bij dat die extreem rechts is?

Iedereen weet dat de Belgische pers enorm links en onbekwaam is (de woorden van een ex-topman van belga ) maar dat ze op deze manier hun onbekwaamheid blijven etaleren is hallucinant. Ofwel noem je iedereen bij naam, politieke overtuigen en geloof, of anders niemand. Op de manier van de Belgische pers legt iedereen die het woord “jongeren” hoort meteen de link naar een welbekende bevolkingsgroep.  

15-11-06

Open brief aan Jurgen Verstrepen en het VB

 Geachte Jurgen,

 

Politici die liegen moeten een geldboete krijgen. Dat meent een ruime meerderheid (59 procent) van de Nederlanders, blijkt dinsdag uit onderzoek van Motivaction in opdracht van Netwerk. Ook moeten politici helderder en eenvoudiger spreken (85 procent).
uit Het Laatste Nieuws

 

Ik ben ervoor dat dit ook in België toegepast wordt. Ik ben er zeker van dat de sossen binnen het half jaar failliet zijn als die wet in voegen zou komen. Ik vraag me dan ook af welke politieker zo’n wetsvoorstel durft indienen. Ik denk dat geen enkele paarse rakker dit zou goedkeuren. Maar het zou in ieder geval een goede indicator zijn van hoeveel mensen er willen blijven liegen. Jurgen Verstrepen iets voor u?

 

Als u ooit uw beste paarse vrienden in hun blootje wil zetten lijkt dit me een geschikt wetsvoorstel.

Chateau Migraine

Premier Verhofstadt liet zich bedelven onder 40 kilo blauwe druiven. Gouverneur Steve Stevaert liet zich zwart verven – Sinterklaas en Zwarte Piet zijn niet meer veraf. En Elio Di Rupo dook in een bad met roze rozenblaadjes – gelukkig heeft hij niet alleen zijn strikje maar ook zijn kostuum aangehouden…

Voor politici is vandaag de dag werkelijk alles goed om zich in de kijker te werken. En als het dan nog in het teken is van het zogeheten ‘goede doel’ is dat leuk meegenomen. De bovenvermelde zotternijen kwamen er op vraag van Oxfam, een multinational die het monopolie over de zogenaamde ‘eerlijke handel’ opeist en daar zelf ook een aardige duit aan overhoudt. Vorig jaar boekte de multinational een omzet van 17 miljoen euro en dit jaar hopen ze daar nog 2 miljoen euro bovenop te doen.

De vraag is maar of het etiket ‘eerlijke handel’ wel een vlag is die de lading dekt. Zo lazen we in een bericht uit Het Laatste Nieuws (14.04.06) dat kleine Vlaamse koffiebranders uit de markt worden gewerkt door het Fair-Trade-label van Oxfam. Dat gaat zo: Het fameuze ‘Fair Trade-label’ wordt door Oxfam toegekend aan steden, gemeenten en overheidsbedrijven die voldoen aan een zestal voorwaarden, waaronder het schenken van Max Havelaar-koffie en thee. Op vergaderingen, op kantoor, tijdens recepties, in de cafetaria’s. Het gaat met andere woorden om een enorme afzetmarkt én om oneigenlijke concurrentie voor de gewone koffiebranders. Het Laatste Nieuws weet te melden dat zelfs koffiebranders die aangesloten zijn bij de Efico Foundation, die erop toeziet dat een eerlijke prijs wordt betaald aan de koffieboeren, niet aan het Max Havelaar-etiket geraken en dus buiten de prijzen vallen.
Als je het ons vraagt, is dat allemaal toch geen zuivere koffie…

Er hangt met andere woorden een reukje aan het etiket ‘zuivere handel’, maar dat mag de bekende politici niet tegenhouden om zich voor het karretje van Oxfam te laten spannen. Die knalrode club hoeft ook niet bevreesd te zijn voor enige kritische ‘duiding’ in de media. Zo trekt de openbare omroep VRT herhaaldelijk graag wat zendtijd uit voor gratis reclame voor de rode vrienden van Oxfam. Moet kunnen.

En dus kreeg iedereen nog eens de beelden te zien van de premier op een bed van druiven. Verhofstadt zou daarmee de ‘eerlijke wijnhandel’ promoten, onder de bijhorende slogan: ‘Premier Cru’. Intussen heeft een flink deel van de bevolking een stevige kater overgehouden aan meer dan zeven jaar Paars. De titel ‘Chateau Migraine’ lijkt ons dan ook meer van toepassing. Steve Stevaert doet het met ‘Black power’. Ja, rood heeft immers al een tijdje afgedaan… Maar de hoofdvogel wordt toch afgeschoten door Elio Di Rupo. Wie het boegbeeld van de tot op het bot corrupte Parti Socialiste inhuurt voor een campagne voor ‘eerlijke handel’ mag de oscar wegkapen voor foute reclame .

Bron

14-11-06

Het verhaal van 8 Belgische soldaten!

Via mail heb ik deze tekst aan gekregen.

 

Ik ben Roland Marico, geboren te Vlamertinge. Als 19 jarige jongen, gelegen in Siegen 1 cie mat,  ben ik twee maal verplicht geweest om naar Congo te vertrekken in 1960 en 1961, ik ben gevangen genomen aan de grens van Ruanda en Congo in Oevira

geweest,waar wij zes maand lang gefolterd zijn geweest, mishandelingen en vernederingen hebben moeten ondergaan. Mijn goede vriend Frans Alleays uit Vlamertinge (Piloot) heeft zijn leven gelaten toen ik daar was. Het was de zoon van Berten de veldwachter. Hij werd nooit meer terug gevonden. De vliegbasis van Koksijde is naar hem genoemd. Veel missie zusters en paters zijn toen vermoord geweest.

 

Een mensonterende gijzeling in het boek “ DE ACHT VAN STANLEYSTAD”.

Het heeft ongeveer 4 jaar in beslag genomen om al de nodige gegevens te verzamelen en te verwerken. Het is een waar gebeurd verhaal dat handelt over 8 Belgische soldaten die de hel gezien hebben. Een verhaal waar men dagelijks in doodsangst en in dramatische onzekerheid moest leven. In kranten werden toen hardnekkige geruchten verspreid met de melding over onze terechtstelling  Het was op dat ogenblik dat Loemoemba vermoord werd.

Marico Roland

Guillaumelaan 5

B3970 Leopoldsburg

(: 0475/66 42 81      011/747782

E-mail: roland.marico@telenet.be

small_16-743e29e1edc091c0d956968b2976884e

 

22:12 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Het departement van Truus Flater doet het weer

TruusFlater

 

Een verdachte in een moordzaak is vrijgelaten en kreeg een bevel het grondgebied te verlaten.

De verdachte Mimoun Z. die illegaal in ons land verbleef is wegens een procedurefout vrijgelaten. Mimoun Z. werd in februari 2005 aangehouden als hoofdverdachte in het onderzoek naar de moord in de Venusstraat, gepleegd op 5 februari van dat jaar.

Justitie blijft er maar een zootje van maken, de fouten stapelen zich op. Wanneer gaat Onkelinx haar verantwoordelijkheid opnemen en ontslagnemen?

St_laurette3