31-10-06

"Comité voor een andere politiek" gewoon de nieuwe nazi's?

U hebt ongetwijfeld gehoord van de nieuwe strekking die Jef Sleeckx (SP.a) op poten heeft gezet. Die nieuwe strekking “Comite voor een andere politiek” is een extreem linkse beweging die aan de ene kant het socialisme hoog in het vaandel draagt en aan de andere kant de nationalistische pravda als link gebruikt.

Laten we even “googelen” Type gewoon “Pravda” in. En zet de zoek mogelijkheden op “Pagina’s uit België” en druk enter.

pravda1

Bovenaan ziet u nu de link “Pravda Online” staan. Klik daarop en kijk waar je terecht komt. Juist bij de andere politiek van Sleeckx & Co.

pravda2

 

Op zich zou je denken, “en wat dan nog”? Maar als je nu verder zoekt naar de aard van de “pravda” zal je kunnen terugvinden dat dit een Russische nationalistische beweging is De Pravda werd opgericht door Lenin, met als doelstelling de vereniging van de arbeiders tegen de monarchie in Rusland. Het eerste nummer verscheen op 5 mei 1912 en het blad bereikte al snel een oplage van meer dan 130.000 exemplaren. Tijdens het Stalin-tijdperk was de krant een propagandainstrument. . Sinds 1996 verschijnt er een nieuwswebsite onder de naam Pravda-5, die het nieuws vanuit een nationalistische invalshoek weergeeft. Hiernaast zijn er in andere ex-sovjetstaten ook pravda's gelanceerd, zoals Litouwen en Oekraïne.

 

Als we de boel dus nuchter bekijken en we leggen alles op één rij dan heeft Sleeckx & Co hier een nieuwe nationaal socialistische strekking in leven geroepen. Nieuwe nazi’s dus.

pravda3
De nieuwe nazi's in congres?

 

Maar van Sleeckx & Co verschiet ik van niets meer. Zoals u wel zal weten heb ik hier een tijdje geleden de links blootgelegd tussen het “Comité voor een anderen politiek” en de  Hansbrugmilitie”. Ondertussen hebben ze die link al wel netjes verwijderd. De burger mag niet weten dat ze eigenlijk de nieuwe nazi’s zijn. Zo ben ik er ook van overtuigd dat de link tussen de Pravda en Sleeckx ook wel snel zal verdwijnen.

30-10-06

Nogmaals fun met de neo-socialistische partij VLD

VLDwars2

 

VLDcensuur

17:14 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: lol, fun, politiek, vld |  Facebook |

Fun met de neo-socialistische VLD

bart_puppet

12:34 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: fun, vld, politiek |  Facebook |

De neo-socialistische partij VLD loopt verder leeg.

Professor Boudewijn Bouckaert wil niet langer als VLD’er door het leven gaan. Hij zegt de neo-socialistische partij vaarwel. Prof Bouckaert was de laatste intellectueel van het partijbestuur hij is de man achter de liberale denktank Nova Civitas. Volgens Prof Bouckaert is de VLD een linkse partij die aanleunt bij de socialisten.Toen men J.M. Dedecker uit de partij zwierde was voor hem de maat vol!

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid! Maar is het dat ook voor Anciaux?

Zelfkennis,…. Bertje Bibberlip is goed op weg om wijsheid te vergaren. Of zou het een zeldzame opflakkering zijn, een helder moment. In Het Laatste Nieuws van 28/29 okt 06 zegt Bertje Bibberlip “Ik wil meer doen dan enkel wind verkopen”.

 

 Ik zeg al jaren dat die man niets anders doet dan wind verkopen, eindelijk komt hij er zelf ook achter. En de bevolking is daar al langer achter Hij haalde in Brussel amper 570 stemmen. Ons bomma hier op de gemeentelijst haalt meer dan dat.

 

anciaux_Wind2
 
Udate:
 
Dit liedje van Kris De Bruyne is op het lijf geschreven van Anciaux. Speciaal voor Bertje heb ik het even aangepast.
 
Ik ben de windblaas
ik ben de windblaas
de windblaas staat hier

 
Ik ben de windblaas
ik ben de windblaas
ja, de windblaas staat hier
 
Ik ben de man waarvan praktisch iedereen weet
dat hij ze weer begaat, zijn flaters bij de vleet
omdat hij toch nooit anders heeft gedaan
........

 

29-10-06

Recht en orde zijn ver te zoeken

Volgens onze regeringsfunctionarissen en hun slaafse media is de criminaliteit aan het dalen. Dat klopt als je de cijfers opsplitst in allerlei onderverdelingen die je niet meetelt.

Maar daarover gaan we in een volgend bericht dieper op in.

In India krijgen de toeristen de raad extra waakzaam ze zijn bij een bezoek aan de Belgische hoofstad. Even de secretaris-generaal van de Indisch-Europese Kamer van Koophandel citeren: ,,Ik moet eerlijk toegeven dat het allang niet meer de eerste keer is dat Indiase toeristen in Brussel het slachtoffer worden van diefstal'', zegt secretaris-generaal Sunil Prasad. De man raadt zijn landgenoten aan ,,alert en waakzaam te zijn bij een bezoek aan de Belgische hoofdstad. Want recht en orde zijn er steeds verder te zoeken.''

 

Recht en orde zijn er ver te zoeken! Zo kijkt dus de niet alleen India tegen ons land aan, maar er zijn steeds meer landen die hun landgenoten verwittigen voor de wetteloosheid in ons land.

Woensdag 25 oktober werd een ganse autobus gestolen. De Indiërs zijn niet alleen hun transport kwijt maar ook al hun bagage, paspoorten en geld. ,,Dit is een rampzalige ervaring. Zoiets verwacht je niet in Europa'', zegt Rahul, één van de slachtoffers.

 

Recht en orde zijn ver te zoeken!.......

Dit wil dus niet meer of minder zeggen dat buitenlandse toeristen totaal geen vertrouwen meer hebben in ons rechtsysteem. Hetzelfde zegt men over een bananenrepubliek waar corruptie hoogtij viert. Oh ja, dit was ik even vergeten, hier in de Belziek viert corruptie ook hoogtij.

27-10-06

Hoe kan je rijk worden in Wallonië?

PS’er Lucien Cariat heeft er iets op gevonden. Cariat die een huisvestingsmaatschappij beheede en als persoonlijke speeltuin behandelde eist nu van de Waalse minister van Binnenlandse Aangelegenheden, Philippe Courard (PS), een miljoen euro wegens morele en materiële schade.

Minister Courard kreeg een dagvaarding in de bus omdat hij het beheer van de intercommunale toen "rampzalig" en sprak van het "systeem Cariat, dat bestaat uit persoonlijke verrijking". Wantoestanden aanklagen is al genoeg om een proces aan je been te krijgen.

 

Dit doet me een beetje denken aan de Nederlandse wet die het criminelen mogelijk maakt om hun uitgaven voor wapens en dergelijke te declareren. Dit is ongeveer dezelfde genre.

Cariat heeft inkomsten verlies omdat hij niet meer kan sjoemelen, gevolg….. 1 miljoen schade vergoeding eisen om de verloren inkomsten te dekken.