25-10-06

Persvrijheid in België volgens RZG

Volgens Reporters zonder grenzen is de persvrijheid in België gevoelig verbeterd. Die organisatie stelt jaarlijks een lijst op, op basis van de relatie tussen overheid en pers.
Vorig jaar is ons land vier plaatsen gestegen tot een gedeelde 14e plaats. Toch wordt het bronnengeheim nog vaak geschonden, zegt Reporters Zonder Grenzen.

 

Dan moet u wel weten dat de Belgische afdeling van Reporters Zonder grenzen in het perscentrum zit, opgericht en beheerd door de Brusselse federale overheid.

Dat de relatie tussen overheid en pers verbetert is zal niemand meer verwonderen. Alle kritische reporters zijn monddood gemaakt, en de rest gedraagt zich als slaafse prostituees die alleen de informatie doorgeeft die hun pooier in dit geval de regering aan hen oplegt. Het is de overheid die bepaald wat de pers mag en moet schrijven.

Rudi De Ceuster ex-Directeur-Generaal van het Agentschap Belga schreef daar een mooi stukje over.

24-10-06

Vertrouwen in justitie.

Hoe zou het toch komen dat de burger geen vertouwen meer heeft in de Belzieke justitie?

In Henegouwen is een overvaller vrijgesproken ondanks zijn bekentenis van kidnapping. Ekrem Serdar had een gerant van het ING-agentschap gekidnapt.

 

Maar durf als brave burger niet één km/u te snel rijden. De straf is zwaar, zo zwaar dat sommige gezinnen in financiële problemen komen op het einde van de maand.

12:14 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Onze premier liegt, elke dag, elke nacht!

In het centrum van de Hongaarse hoofdstad Boedapest een betoogster spreekt: "Onze premier liegt, elke dag, elke nacht".

Troost u mevrouw wij hebben hier ook zo’n neo-socialistische premier die al 8 jaar aan één stuk doorliegt. Buitenlandse reporters en kranten zoals Derk Jan Eppink, en Engelstalige dagbladen schrijven erover. De Belgische pers liegt dapper meer. Het merendeel van onze journalisten zijn slaafse propagandisten van dit linkse systeem. Corruptie en leugens vieren hier hoogtij. Alleen is de Vlaming te laf om er tegen te reageren! We hebben zelfs een soort gestapo/stassie die ervoor moet zorgen dat dissidenten de mond gesnoerd worden. De GEDAPO, een instelling die ze CGKR genoemd hebben. Het Centrum voor Gedachten Kontrole en Repressie. We hebben rechters die politiek benoemd worden, een fikse beloning krijgen als ze de oppositie veroordelen. Zo is één rechter al hoofd van de staatsveiligheid geworden. We hebben een socialistische minister die de staatsveiligheid rechtsreeks onder haar controle wil brengen zonder dat het parlement nog controle kan uitoefenen.

 

Mijn pet af voor een bevolking die de socialistische leugens niet langer meer pikken. Maar hier zal dat niet gaan, we zijn te laf! Ook ik ben zo'n dikke vette lafaard.

11:50 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: premier, leugens, hongarije, pers |  Facebook |

23-10-06

Journalisme, hoe het zou moeten zijn!

Beste Belgische journalisten, en ook de hoernalisten van de staatspropagandamachine (vrt, vtm, de Morgen, GVA, enz..) Luister eens goed naar het filmpje. Dat is tenminste een journalist die nog zijn job doet zoals het hoort! Hadden we zo'n mensen maar meer in België!

Verhofstadt liegt over de begroting.

Vehofstadt liegt over de begroting zo heeft Eurostat bekend gemaakt. In 2005 hadden we geen overschot op de begroting maar een tekort van 2,5%.

Dat de regering aan elkaar hangt van de leugens weet de doorsnee burger al lang. Nu krijgen ze ook de Europese instanties over zich heen. We horen bij slechtste Europese landen als men over begrotingen praat.

22-10-06

Fun

Playdebiel1
 
vlaanderen2016

20:06 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: fun, lol, pics, photoshop, grappig |  Facebook |

Verhofstadt

Verhofstadt leest zijn begroting voor!
guy