03-01-08

Maart - april 2007

1 maart 2007 - Het Vlaams Belang stapt naar het CGKR. De reden: een van Turkse origine gemeenteraadslid weigert in de gemeenteraad van Lennik plaats te nemen naast Vlaamse verkozenen. Van racisme gesproken...

3 maart 2007 - In Berlijn werd een Centrale Raad van ex - moslims opgericht

10 maart 2007 - de van Indonesische afkomst genaamde Pieter van Boxel wordt uit de vakbond gezet omdat hij... racist zou zijn.

17 maart 2007 - Tachtig procent van de kleine werkgevers die door het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) werden ondervraagd is van mening dat allochtone werknemers niet voldoen.

21 maart 2007 - ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­In Charleroi is een nieuw schandaal aan het licht gekomen dat PS-boegbeeld Jean-Claude Van Cauwenberghe rechtstreeks in opspraak kan brengen. De nieuwe gemeenteontvanger heeft een zwarte kas ontdekt. Hij vond een koffer met daarin zo'n 2.600 euro en ook een  bankrekening met 5.000 euro die niet in de boekhouding van de gemeente staat.De zwarte kas zou zijn opgestart in 1993 toen Van Cauwenberghe burgemeester in Charleroi was.   

22 maart 2007 - De groene schepen van Mobiliteit in Schaarbeek, Mohamed El Khattabi, ontslag te nemen uit het college. De man bleek zijn vrouw in het ziekenhuis te hebben getimmerd. Met een gebroken neus tot gevolg.

23 maart 2007 - Wouter Van Bellingen valt door de mand! Willockx: "‘ We weten dat het koppel dat geweigerd heeft om door Wouter Van Bellingen getrouwd te worden, dat niet gedaan heeft uit racisme, maar wel omdat de familie Van Bellingen in Sint-Niklaas bekend staat als een Vlaamsnationale, dus ‘zwarte’ familie. "

28 maart 2007 - Het parket van Hasselt onderzoekt een ongeval, waarbij senator en de burgemeester van Sint-Truiden Ludwig Vandenhove (sp.a) betrokken is. De vaststellingen van die aanrijding zijn door de lokale politie overgemaakt aan het parket van Hasselt.

2 april 2007 - De politie heeft vanochtend in Brussel een waterkanon ingezet om boze groepen Turken en Koerden van elkaar te scheiden. De Koerden beschuldigen de Turken ervan een Koerdisch café annex buurthuis in brand te hebben gestoken.  De oproerpolitie werd bekogeld met stenen en flessen. (bron: het laatste nieuws)

11 april 2007 - De Croo is van mening dat Vlaams-nationalisten gehandicapten zijn

16 april 2007 - een bericht lekt uit. 4.277 nieuwe Belgen elke maand! In totaal voor de de zes jaar paars 337.904 nieuwe Belgen.

17 april 2007 - Anissa Tansamani is verkozen tot meest sexy politica van het jaar. Over het IQ wordt niets gezegd.

23 april 2007 - Gazet van Antwerpen meldt (23.04.07) dat allochtone jongeren er zelfs niet meer voor terugdeinzen om kerkdiensten te verstoren. “Jongeren’ gaan dan tijdens de communie ostentatief met een koran staan zwaaien voor de priester… “

30 april 2007 - De Franse staat heeft een lijst gemaakt voor de toeristen waar ze beter niet kunnen komen omdat de Franse regering daar geen controle meer over heeft. 715 gebieden zijn dat ondertussen.

11:58 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: jaaroverzicht 2007 |  Facebook |

Jongen vecht nog steeds voor zijn leven.

Vandaag (dinsdag 25 december)  rond de middag is een jong koppel overvallen  voor hun GSM en mp3 speler. Zij was 17 jaar hij 18. Hij vecht nog steeds voor zijn leven.

Twee daders zijn opgepakt en ter beschikking gesteld van het parket van Luik.

Namen zijn er niet bekend gemaakt, het gaat dus om “jongeren”. Anders zou men wel zeggen Jan Janssens uit Seraing  Rue de Bouché nummer 666 is de dader, zijn tante stemt voor het VB en zijn nonkel voor LDD.

Maar kom het zijn dus “jongeren” een werkstraf zal wel voldoende zijn veronderstel ik. Een werkstraf met tickets voor de (inter)nationale voetbalmatchen. Want wees nu eerlijk die “jongeren moeten toch ook iets hebben.

En natuurlijk word dit niet vermeld op in de nationale pers, het is immers maar een autochtoon!

11:56 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: mp3 speler, belgie, geweld |  Facebook |

Comical Ali vs Comical Albert.

Er zijn geen problemen, alles gaat goed zei comical Albéér tijdens zijn kersttoespraak.

comical_albert2

Januari - februari 2007

Vanaf vandaag start soswatch met zijn eigen "jaaroverzicht" over wat er in 2007 allemaal gaande is geweest in dit kleine landje. De bedoeling is niet zozeer om volledig te zijn, maar vooral een blik te werpen op de zaken die bij de traditionele zenders en kranten "vergeten" zullen worden. Elke dag komen er twee maanden aan bod.

12 januari 2007 - de nieuwe soswatch is geboren

16 januari 2007 - Charleroi is in de handen van de criminelen gevallen. De politie doet daar in een open brief een oproep naar de burgemeester. Zij kunnen niet langer de veiligheid van de burgers garanderen.

23 januari 2007 - Patrick Janssens : " In een conflictsituatie zal ik zéker niet spontaan aan de kant van de politie gaan staan . Ik ben tegen het establishment."

25 januari 2007 - In het Oostendse Vesaliussinstituut dienen rokers verplicht een badge te dragen. Overal is er protest, en al gauw wordt de link gelegd met de beruchte "jodenster".

Wel schuldig maar geen straf. PS-er Patrick Moriau, volksvertegenwoordiger en burgemeester van Chapelle-lez-Herlaimont. Deze socialist werd vrijgesproken voor de tenlasteleggingen in verband met het witwassen van geld van de zogenoemde "historische schat" van de PS, een geldsom die in Luxemburg geplaatst was

30 januari 2007 - Minister Flahaut stelt een vliegtuig van het leger ter beschikking om één van de 100 rijkste burgers ter wereld, Suleiman Kerimov, privé te laten vliegen. Wanbeleid?

31 januari 2007 - Michel Daerden is de populairste politicus van de PS. Weliswaar op You Tube waar hij, brassend en lallend, voor de zoveelste keer zijn mandaat oneer aandoet.

01 februari 2007 - uit een rapport blijkt dat door de SABENA top in totaal voor 26 miljoen euro werd gesjoemeld. Eén van de hoofdrolspelers is een vice voorzitter van PS signatuur.

06 februari 2007 - uit een rapport blijkt dat de beveiliging van de leden van het Koninklijk Paleis jaarlijks 13.479.870 euro  kost.

15 februari 2007 - de stad Luik gaat aan 400 drugverslaafden gratis heroïne verstrekken

20 februari 2007 - Het nieuws lekt uit dat Robert Voordamme (stadsbestuur Antwerpen) de verplichting wil opleggen dat bij schooluitstappen alleen nog "Halal" voedsel wordt verdeeld.

23 februari 2007 - Een werkloze met financiële problemen dreigt in maart zijn werklozensteun niet te krijgen, omdat hij achterstaat met de betaling van het ACV-lidgeld. Dat maakte kamerlid Guido De Padt (Open Vld), voorzitter van het OCMW in Geraardsbergen, bekend

27 februari 2007 - het gerucht doet de ronde dat de kaviaarsocialist Willockx in elkaar is geslagen door zijn Tunesische schoonzoon. Loontje komt om zijn boontje...

 

11:51 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: jaaroverzicht 2007 |  Facebook |

Wat bedoelt de Koning?

Soswatchpasfotokerstmis_2 Wat bedoelt koning Albert tijdens zijn kerstboodschap met: "Toenadering vraagt ook een vorm van verzoening tussen de gemeenschappen. In de loop van onze geschiedenis zijn er zeker collectieve onrechtvaardigheden gebeurd."

Geeft hij eindelijk toe dat de miljarden transfers een onrechtvaardiging is? Of dat de PS ongestraft de burgers en het land kunnen leegzuigen ten nadelen van de burger? Geeft hij soms toe dat de Franstalige overheersing in Vlaanderen onterecht was? Of bekent hij soms dat hij nooit een Koning voor de Vlaming is geweest en dat hij de taal minacht, net zoals dat stuk pretentie waar hij met getrouwd is? Of doelt hij soms op het cordon, waarmee 1/4 van de Vlaamse bevolking mee uitgesloten wordt? Of heeft hij het over het kaalscheren en opsluiten van onschuldige mensen in Breendonk na de oorlog?

Wat bedoelt deze klojo eigenlijk?

27-12-07

Plat op de buik.

Yves tjeef Leterme gaat plat op de buik. De website van Het Laatste Nieuws bericht vandaag dat betrokkene bereid is in een noodregering te stappen als... vice premier. De grote roerganger is en blijft Guy Konijn Verhofstadt. Een tjevenstreek van opperste kwaliteit. Net zoals bij alle vorige verkiezingen zijn alle beloftes vergeten en ingeslikt, en in Laken zullen ze lachen met het boerken uit West Vlaanderen dat geplooid is voor de macht van de ministerportefeuille. Van de vijf minuten politieke moed blijft niets meer over. Zijn compagnon Bart de Wever is hij al lang vergeten, en nu blijkt duidelijk waar het Leterme om te doen was: een portefeuille. Dat hij als grote 'overwinnaar' nu duidelijk de grote 'verliezer' wordt, kan hem niet schelen. Wie het randje aan de kol van zijn hemd ziet, zal het zeker begrijpen. Niet alleen bedriegt hij nu zijn eigen achterban van 800.000 kiezers, maar zelfs het volledig Vlaamse volk. Door in die 'noodregering' te stappen wordt de staatshervorming gewoon op de lange baan geschoven. Weg met de Vlaamse eisen, leve het Waalse profetariaat. Het is duidelijk dat na meer dan een half jaar de tjeven opnieuw hun ware gelaat laten zien. Op Vlaanderen en zijn kiezers wordt gespuugd. We vragen ons af wat de uiteindelijke beloning zal zijn voor de knieval van de vazal van Opus Deï. Wordt hij binnenkort ook ridder of baron?

Zonder woorden

Belgische realiteit zonder woorden.

mesthoop_walloni1