27-12-07

Selectieve verontwaardiging van Leterme

Quoteleterme  Maar mijn beste Yves dat is iets dat andere partijen zoals LDD en het Vlaams Belang al langer meemaken en niet enkel door de RTBF, maar ook de vrt doet deftig mee.

Het Vlaams Belang wint al bijna 30 jaar verkiezing op verkiezing, een paar jaar geleden waren ze zelfs de grootste partij van België. En nu dat LDD de grote winnaar van de vorige verkiezingen is doet men hezelfde met die partij. En kleine prutspartijtjes zoals groen krijgen bijna dagelijks het woord op de propagandazenders van links.

Knettergek die noorderburen.

Gek is soms nog niet gek genoeg. In Nederland mogen criminelen hun kosten inbrengen bij het verrekenen van hun straf of hun kosten fiscaal aftrekken

Een veroordeelde  drugssmokkelaar die alle inkoopkosten van zijn transporten fiscaal wil aftrekken, krijgt de steun van de hoge raad in Nederland. De beroepsvisser, die jaren transporten via zee aanleverde, mag 1,5 miljoen euro aftrekken voor ingekochte hasj, alleen omdat hij slechts veroordeeld was voor smokkel, niet voor handel in drugs.

Glock Zo verscheen 46-jarige man uit Roermond in 2005 voor de rechtbank wegens een gewapende overval. Voor dat misdrijf werd de verdachte veroordeeld tot vier jaar cel. De dader moet ook de buit van 6600 euro terugbetalen. Tot zover niets aan de hand, denk je dan. Maar dan komt het. De kosten voor het aanschaffen van dat pistool worden van dat bedrag afgetrokken. Tijdens de rechtszitting had de man aangevoerd dat hij maar liefst 2000 euro had betaald voor het wapen. Die 2000 euro mag hij nu – als beroepskosten zowaar – in mindering brengen. (De telegraaf 24 jan 2005)

Onze soldaten zijn niets waard.

Prins_flup3_copy_2 Dat is alvast hetgeen de familieleden zaterdag in Peutie moeten hebben gedacht toen ze uitgenodigd werden naar aanleiding van het feit dat hun zoon of dochter of echtgenoot op buitenlandse missie was. De V.R.T. bracht in het lang en breed Prins 'Nar' Philip in beeld die kwam praten met de familieleden. Wat men echter niet in beeld bracht was...

* dat de familieleden bijna constant alleen in het Frans werden aangesproken
* dat voor tientallen familieleden, omwille van 'storingen' en 'verouderde apparatuur', de beloofde videoconferentie met hun dierbaar familielid niet kon doorgaan
* dat tientallen anderen, waaronder kleine kinderen, tot zes uur lang moesten wachten om dan zeven minuten te kunnen praten met hun soldaat aan de andere kant van de wereldbol
* dat de familieleden op geen enkel ogenblik geïnformeerd werden over de toestand in het gebied waar hun strijder zich op dat ogenblik bevond

Het is een schande dat Prins Nar en zijn evenknie de Minister van Landsverdediging honderdduizenden euro's over de balk gooien, maar dat er geen cent overblijft voor een degelijke opvang van die jongens die in den vreemde zijn.

14:17 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: landsverdediging, peutie |  Facebook |

Inbrekers meer rechten dan burgers

 In Brussel heeft een man, Dhr Lovinfosse beelden van inbrekers in zijn woning op het net gezet. En plots springen alle politiek correcten op en roepen "de rechten van de inbrekers zijn geschonden!" Welke rechten heeft een inbreker? Icon_eek

"Hun privacy is geschonden!" En wat met de privacy van de burger? Volgens communicatiespecialiste Lieve Desmet kan het nu zijn dat de inbrekers vrij komen. Mevr. Desmet wat is het verschil met anders? Als zelfs moordenaars na een paar weken vrijkomen omdat ze de juiste "achtergrond" hebben, dan zullen inbrekers zeker niet veel te vrezen hebben.

Lovinfosse zelf is echter niet onder de indruk. "Die mensen zijn bij mij binnengekomen zonder mijn akkoord, dan mag ik hen ook tonen op mijn website zonder hun akkoord," reageert hij.

En naar mijn persoonlijke mening heeft de man gelijk. Als de staat de veiligheid van de burger niet meer kan waarborgen moeten ze niet verschieten dat sommigen zelf het recht in eigen handen nemen.

 

Trouwens stel dat ik mijn interieur aan het filmen ben en dat op het net wil zetten. Ik bekijk de film niet achteraf en zwier hem online. Plots blijkt dat ik per ongeluk een paar inbrekers heb gefilmd die nu ook online staan. Ben ik dan in fout of die inbrekers? Volgens de politiek correcte meute zal ik wel in fout zijn. Zover staan we dus in de Belziek!

Vlaams Belang.

Dit weekend viert het Vlaams Belang feest in de Waagnatie in Antwerpen. In een feestprogramma dat over twee dagen is gespreid, wordt stilgestaan hoe dertig jaren geleden Karel Dillen de eerste stappen zette om de partij te krijgen tot wat ze nu is geworden. Ondanks tientallen jaren van schijnprocessen, fascistische aanvallen, een ondemocratisch cordon sanitaire en leugenachtige campagnes van de rode Staatszender heeft de partij zich verder omringd met honderdduizenden trouwe kiezers die elke laffe aanval weerstaan.
Het Vlaams Belang staat voor Vlaams en radicaal, voor onverzettelijkheid, voor het blijven opkomen voor zijn idealen en waarden. Wij ijveren samen met hen voor een Vrij Vlaanderen, ontdaan van criminele allochtone jongeren. In ons land is geen plaats meer voor vreemdelingen die zich niet willen aanpassen, die niet willen werken, die onze taal niet willen spreken. Vreemdelingen die evenwel zich willen aanpassen en een bijdrage leveren aan onze maatschappij heten wij welkom.
Wij zullen niet ijveren voor een miljardenstroom naar Ethiopië, Oxfam of Soedan, maar eisen dat deze gelden in eerste instantie gebruikt worden voor de verbetering van de sociale zekerheid van onze bejaarden, voor allen die een leven lang hebben gewerkt voor Vlaanderen, en nu leven met een klein pensioentje.
Wij zullen blijven ijveren voor een Vrij en onafhankelijk Vlaanderen. We besluiten daarom met de woorden van Dr. Ferdinand Snellaert : DE VRIJHEID VAN HET INDIVIDU MOET WORDEN VOORAFGEGAAN DOOR DE VOLKSVRIJHEID; MEN KAN ALLEEN VRIJ ZIJN IN EEN VRIJ VOLK.

Mohammed.

In Soedan werd een Britse Juf vijftien dagen in de gevangenis gegooid en achteraf uit het land gezet. Haar misdrijf: ze had een teddybeer de naam van de Profeet Mohammed gegeven. Volgens de Islamieten is de naam van de Profeet heilig, en die naam mag niet geassocieerd worden met dieren of "slechte zaken". Dat is heiligschennis.
Ondertussen verblijven in de Belgische gevangenissen honderden gevangenen met de naam "Mohammed". Blijkbaar wordt de naam van de Profeet in dit geval niet geassocieerd met "slechte zaken". Nochthans zijn het pedofielen, kindermoordenaars, dieven, geweldenaars en verkrachters. Moeten we nu besluiten dat pedofilie, verkrachting en dergelijke zaken geen heiligschennis zijn, maar een onderdeel van de Islam?

Hurce.

14:04 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: islam, mohammed |  Facebook |

De linkse waarde van een mensenleven.

De linkse justitie laat zich de laatste tijd weer van zijn beste kant zien. De moordenaar van buschauffeur De Moor is op vrije voeten, de moordenaar van Joe Van Holsbeeck wordt niet voor het Hof van Assisen gebracht, maar werd berecht door de jeugdrechter. Zijn straf: ten laatste in 2009 mag hij de jeugdinstelling al verlaten. Ondertussen kan hij verder op vermaakuitstap, mag hij voetbalwedstrijden bijwonen, en wees gerust, hij zal in België mogen blijven wonen. Deze onthutsende zaak staat niet op zichzelf, maar is het voorbeeld van het pamperbeleid dat alleen tot doel heeft een bepaalde klasse van de bevolking te beschermen. Fatima El B. vermoordde in Antwerpen twee gepensioneerden door ze in brand te steken: zij werd niet veroordeeld. De Turkse onderdaan Y. vermoordde enkele jaren geleden in de Kerkstraat te Antwerpen zijn zus, omdat ze te westers was. Y. werd niet veroordeeld voor het Hof van Assisen. En zo kunnen we nog een ellenlange lijst opstellen van onbegrijpelijke beslissingen. Het is duidelijk geworden dat de waarde van een mensenleven gedaald is. Of  is er misschien sprake van klassejustitie?.
Wat constateren we echter ook? Wanneer een 73 jarige autochtone Belg zijn even bejaarde buurman na een ruzie doodschiet krijgt hij 20 jaar cel. De allochtone moordenaars zoals hierboven vermeld gaaan vrijuit. Waarom? Omdat ze zich geïntegreerd hebben? Raar soort integratie.  In elk geval ziet het er niet naar uit dat we veel beterschap moeten verwachten, nu de sossen weer stilaan mee onderhandelen na het mislukken van Leterme. Een tweede carrière voor Onckelinkx lijkt in de maak.
België, waar moordenaars thuis zijn.

14:01 Gepost door in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: leterme, moord, onckelinckx |  Facebook |