27-12-07

Nogmaals leugens op de VRT

Nogmaals leugens op de VRT, u zal waarschijnlijk denken weeral? Inderdaad weeral, er gaat de laatste week geen dag voorbij of ze nemen, bij de rode propaganda zender van links, een loopje met de waarheid. Ditmaal vervalsen ze gewoon de geschiedenis om de kiezers van de rode partijen tevreden te stemmen.

De uitspraak was "Als Sinterklaas vandaag nog zou leven zou hij moslim zijn geweest"! Eusa_doh Wel speciaal voor u heeft Janice Laureyssens even de correcte geschiedkundige versie op haar blog gezet.

13:59 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-01-07

verhuis!

Soswatch gaat verhuizen!

soswatch

 

17:29 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

11-01-07

Linkse debiel, tracht soswatch het zwijgen op te leggen!

Geachte bezoekers,

Ik heb zojuist een klacht gekregen via Belgacom of ik de site wil aanpassen omdat er een persoon P.C. is gaan wenen dat ik zijn naam gebruik zonder toestemming. Iedereen kent die persoon wel, het is een trambestuurder uit Antwerpen die meewerkt aan blokwatch en op regelmatige basis als boksbal voor N.A.'ers dient. Dochter is/was zwanger en de zoon staat graag met wapens te zwaaien in parken en schiet graag op de eenden.

Ik mag zijn naam niet meer gebruiken, zelf stoort het hem niet dat hij namen gebruikt op blokwatch of op zijn eigen site, maar dat brengt dan weer het verschil tussen linkse onverdraagzaamheid en rechtse goedwil meer naar buiten.

Als u dus P.C. leest in de artikels weet u waarom.

18:21 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (16) |  Facebook |

Media en bedriegen

Het is ondertussen al wel duidelijk dat we de media niet meer kunnen geloven. Ze bewerken foto's, manipuleren het nieuws in de richting die de politiek hen opdraagt... Als journalist kan je tegenwoordig beter een ander beroep vermelden als men er achter vraagt, zeker in den Belziek. Het is in ieder geval niet meer om trots op te zijn.

Sommige van die vervalsingen zijn zo overduidelijk, men doet precies nog amper moeite om ze te verbergen.

 

usnews

 

lebanon4

Een hoop oude banden die op de achtergrond branden

usnews3

 

Of hoe men de foto's tracht dramatischer te maken door er dingen in zetten. Zo ziet u een trouwkleed dat zeer raar mooi rechtop is blijven staan terwijl de volledige omgeving in puin ligt. Het is zelfs amper vuil. Hetzelfde met de andere voorwerpen mooi proper tussen het stof gelegd.

 

doll4-300 abc108 
 
r1375024449 r1891896384 
r3577351291 

Of nog beter men zet gewoon heelder beelden met nep slachtoffers in elkaar. Kijk goed naar de man rechts in beeld met zijn pet achterstevoren op zijn hoofd.
 
newyorktimes2
 
Op deze onderstaande foto is de man met de pet en sjofele broek weer te zien, hij staat met zijn rug naar de camera, maar u kan nog zien aan de pet dat het over dezelfde man gaat.
 

newyorktimes4

En kijk nu naar de onderstaande foto en plots is de man een slachtoffer, u kan hem herkennen aan de broek en de pet die hij nu tussen zijn arm gestoken heeft.

newyorktimes6

 

Dit is niet de enige die even voor de camera wil acteren. Zo is er nog een vrouw die bij elk incident haar huis wel verliest, ze komt telkens opnieuw in beeld. Of de man met de groene helm, het fluo vestje en het desinger brilletje die overal wel een kindje van onder het puin haalt.

Hier in juli

beirutwoman1 
En hier in augustus
beirutwoman2 5aug2006
 

Bijgewerkte foto's met hopen, hier eentje van een straaljager.

 

israeli-jet-1 
israeli-jet-2

 

06.08.06.FirstCasualty-X-thumb

 

13:09 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: media, pers, bedriegen, foto, vervalsingen |  Facebook |

10-01-07

Vrijheid van spreken!

vrijemeningsuiting1

 

vrijemeningsuiting3
Freedom_Of_Speech_by_dr_skate
 

vrijemeningsuiting2a

 

Doe wat je wil,

maar stop zeker niet met uw mening te zeggen!

Stop de f*cking linkse

censuur!

09-01-07

België weer op de laatste plaats!

BRUSSEL - België staat op de laatste plaats in de jaarlijkse Europese pensioenbarometer van Aon Consulting. Van de 27 landen in de Europese Unie, heeft Denemarken het pensioenstelsel dat het best beantwoordt aan de behoeften van zijn bevolking. Ook Estland en Ierland staan bovenaan. De landen die het slechtst scoren zijn België, Slovenië en Griekenland. Bij de berekeningen werd nog geen rekening gehouden met de nieuwste lidstaten Roemenië en Bulgarije.

Neo-socialisten hebben goed gekeken naar socialisten!

Neo-socialisten krijgen de streken van de socialisten over.

 

ma 08/01/07 - Burgemeester Michel Landuyt (VLD) van Middelkerke is veroordeeld tot twaalf maanden cel met uitstel en een boete voor schriftvervalsing.

 

ma 08/01/07 - Het parket van Dendermonde heeft een adviseur van Vlaams minister van Ruimtelijke Ordening Dirk Van Mechelen (VLD) aangehouden. Zijn adviseur wordt verdacht van gesjoemel met bouwvergunningen.