07-01-07

Koe-nerd de boksbal

P. C., u kent hem wel. Een op en top verzuurde Antwerpenaar die geen kans laat liggen om mensen, die kritiek hebben op het knuffelbeleid van de regering, uit te schelden voor racist, fascist, nazi, mestkever, enz….. Een fanatieke blokwatcher…  Enfin u kent het type wel.

 

Wel die zelfde P. C. is volgens eigen zeggen rond 31/12/2006 te 18.20 op het Kiel in Antwerpen voor een paar dagen werkonbekwaam getrapt of  geslagen door NA’ers noemt hij ze “Noord Afrikanen”. Voor alle duidelijkheid het is niet zijn eerste aanvaring met de geneugten van een multiculturele samenleving. Hij heeft er nog al motten van gehad.

En met alle respect voor de dochter, zij kan er immers niets aan doen dat haar vader op een politiek dwaalspoor zit. Maar dat kind was toen ze zwanger was al uitgescholden geweest, en heeft ook wat meppen en trappen mogen incasseren. Hoe kan je nu als “bompa” de agressie van die “NA’ers” zoals hij ze noemt blijven minimaliseren? Hij mag verdorie blij zijn dat zijn kleinkind niet een ongeluk getrapt is geweest.

 

Hieronder even het volledige artikel weergeven:

Werkonbekwaan van oud naar nieuw…

Vanavond om 18u begonnen, een kwartiertje later een onschuldig aanrijdingkje met wat blikschade aan de grens Kiel, opa wat geschrokken maar binnen de 30 seconden een 40/50 NA tieners en twins. je rest is gekende koek: iedereen is racist zeker alle trambestuurders en die aanrijding was expres en ik reed natuurlijk tegen 70 het kruispunt over in de hoop NA’ers plat te walsen. Ik ben terug mijn tram op gestapt, dat was toch de bedoeling, en kreeg toen een klop of schop in de rug. Me omgedraaid, de dader nog net zien weglopen en bibi snel in de bestuurderspost van de tram. Noodoproep, politie ter plaatse, afgelost en naar de kliniek. Minstens enkele dagen werkombekwaam. 2006… Een jaar om te stelen, 2007? Pijnlijk ingezet. Mercie allemaal. This entry was posted on Sunday, December 31st, 2006 at 11:19 pm” Bron: webstek P. C."

Andere P.C. avonturen.

Zo vader, zo zoon!

Zwangere meisjes/vrouwen en "NA'ers"

Wapens, kogels en brievenbussen!

Alle daders hadden één ding gemeen!

06-01-07

Uitmelken van de burger

Gepikt van een forum:
"Op 01/02/04 was ik naar Liberty TV aan het kijken naar het programma van Jurgen Verstrepen tussen 11.00 en 13.00 uur. Daar zat in de studio Stefaan Declerck CD&V en Ludwig Van Hove SPA. Die laatste wist doodleuk te vertellen dat, "als een asielzoeker iets steelt bij een grootwarenhuis betaalt het centrum de schade aan het warenhuis, en de asielzoeker word strafrechtelijk niet vervolgd." Nu heb ik wat verder navraag gedaan, en een zelfstandige wist te zeggen dat " Wanneer het 'incident' een bepaald bedrag overschrijd, komt het 'centrum' onmiddellijk tussen in de schade. Er wordt geen PV opgesteld. Enkel alsde schade te hoog is gebeurt dat wel. Dan moet de 'staatsverzekering' de kosten ophoesten."

Dus met andere woorden mogen die gasten uit onze winkels nemen wat ze willen, de staat betaald wel. Kan dit zomaar, kan men In België zomaar ongestraft diefstallen plegen? Of moeten we dit zien in de "alles is gratis" campagnes van de SP.a, nu een nieuwe actie "gratis pikken"?

En waarom zet ik dat hier nu? Wel omdat het mooi aansluit bij het vorige artikel. De brave werkende burger die 1 km te snel rijd pakt men aan, mensen die hard werken om te kunnen gaan winkelen worden op deze manier gepest en uitgezogen. Aan de andere heb je mensen die op de kosten van de staat (u en ik dus) gewoon alles uit onze winkels mogen nemen wat ze willen. U en ik, de staat dus, betaald dat wel.

3 dagen per week moeten we gaan zwoegen en zweten voor deze verkwistende regering, om onder meer de rekeningen van de asielcentra’s  te betalen.

 

U mag het gerust weten, het begint me serieus de strot uit te komen!!    

alles

20:23 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: wanbeleid, belgie, socialisten, ps, sp a |  Facebook |

Steeds meer Belgen weigeren verkeersboetes te betalen, ik kan ze best begrijpen!

“Cijfers van Financiën tonen aan dat de stapel met ongeïnde boetes fors is aangedikt tot 52.126, een stijging van tien procent in een jaar tijd. Steeds meer Belgen weigeren dus om hun verkeersboetes te betalen. De stapel met ongeïnde penale boetes is fors aangedikt. In 2005 werden er in totaal 52.126 dossiers overgemaakt aan de gerechtsdeurwaarder, een jaar eerder waren er dat 47.232. Een op zes penale boetes blijft gewoon liggen. Het merendeel bestaat uit verkeersovertredingen.” Bron HLN

large_300853

 

Maar... nu hebben ze iets gevonden! Precies een week geleden - op 28 december - is in het Staatsblad een wet verschenen waardoor de fiscus voortaan eenvoudiger beslag kan leggen op het loon van een wanbetaler. Het volstaat vanaf nu dat die ontvanger een aangetekende brief stuurt naar diens werkgever met het verzoek om beslag te leggen op een stuk van zijn loon.

 

Ik denk eerder dat de staat geld nodig heeft, en veel geld. En waar kan men dat geld gaan halen? Bij de loontrekkende burger, die elk jaar netjes al zijn belastingen en taksen betaald, degene die mooi gaat werken met de auto. De brave stomme burger die toch nooit iets durft te ondernemen. 300 miljoen euro per jaar kloppen ze op deze manier uit de brave burger zijn zakken! 300 miljoen euro dat is 121.011.970.000 oude frankskes.

Tweede reden voor de jacht op de automobilist is dat de socialisten ervoor gezorgd hebben dat de politiezone's nu een percentage krijgen van de boetes die ze innen. Dus zegt de zonecommandant tegen zijn mensen schrijven, en veel schrijven. In het noorden van Antwerpen (ik ken een paar agenten die daar werken) hangt zelfs je promotie af van het aantal verkeersovertredingen dat je binnen brengt. Te weinig schrijven levert je een uitbrander op en geen kans op promotie. Dus wat die jongere agentjes.... Die schrijven boetes, dat het is het enige dat nog telt.

En daarom moet je ook niet verschieten dat andere maatschappelijke problemen die de taak zijn van de politie minder aandacht krijgen. Een bende jongeren oppakken of asielzoekers die stelen brengt alleen maar papierwerk op, en het kan nog gevaarlijk zijn ook. Daar valt geen promotie me te rapen, dat brengt geen geld binnen voor de zone.

Moslimexecutieve weeral in opspraak!

06/01 Moslimexecutieve opnieuw in opspraak
Op het moment dat er al een onderzoek loopt naar mogelijk financieel gesjoemel van de vroegere top van de Moslimexecutieve, duiken berichten op over een nieuwe zaak.
Zo zou er bij het officiële overlegorgaan van de Belgische moslimgemeenschap sprake zijn van omvangrijke restaurantfacturen in de herfst van 2006. Dat schrijft Le Soir zaterdag. De huidige vice-president van de executieve Benjelloul Kissi (foto) werd twee weken geleden al eens van zijn vrijheid beroofd in het kader van het lopend onderzoek. Ditmaal zou het gesjoemel draaien om opgeblazen of vervalste facturen.
Leden van de Moslimexecutieve beschikken over kopies van verdachte facturen voor een bedrag van meer dan 10.700 euro. Ze willen die documenten volgende week overhandigen aan de onderzoeksrechter. Volgens Le Soir zou de rechter wel al beschikken over de originelen van die bewuste facturen. Die zouden onlangs gevonden zijn bij een huiszoeking bij de Moslimexecutieve. Artikel uit GVA...

Nu op zich verschiet ik er niet van, ze zien hoe de socialisten dit doen en die worden nooit gestraft. Ze horen hoe Laurent dit doet en merken dat er anderen zijn die ervoor opdraaien. 

Een paar dagen geleden werd bekend dat de werkende Vlaming 3 dagen per week voor de staat werkt. Wij maar werken en die mannen alles maar buitensmijten en opsouperen.

dyn002_original_290_198_gif_2526183_1b85d49d546be282fc52e456b898e870

 

05-01-07

2006 het orgasmejaar van de regelneven!

Beste medeburger 2006 heeft een nieuw record! De regeldrang van onze politici regelneven bereikte in 2006 een nieuw hoogtepunt: 76.468 pagina's Staatsblad, 20.000 meer dan in 2005. Maar dat is meteen goed nieuws voor 2007: het kan niet zo moeilijk zijn om dat cijfer te doen dalen.

De federale overheid en de deelstaten hebben afgelopen jaar 76.468 bladzijden nieuwe wetten, decreten, ordonnanties, koninklijke en ministeriële besluiten, rondzendbrieven, reglementen en mededelingen gepubliceerd in het Staatsblad. De maand december 2006 alleen al was goed voor 10.000 bladzijden nieuwe regels. Op de laatste werkdag van het jaar verschenen er 1.036 pagina's. Bron: Het Nieuwsblad

regelneef

 

 

 

03-01-07

Ik moest zwijgen over prins Laurent!

Onderzoeksrechter liet hoofdverdachte zwijgen over Laurent
Een van de hoofdverdachten in de fraudezaak met marinegelden, Marc Luypaerts, heeft woensdag in het middagjournaal op VTM verklaard dat hij van de onderzoeksrechter in Hasselt moest zwijgen over prins Laurent.

"De naam van de prins in het dossier werd angstvallig weggehouden. Ik moest zwijgen van de onderzoeksrechter. Ik had formeel zwijgverbod of ik kreeg van de staat een overnachting in de gevangenis
. Ik zeg gewoon de waarheid", aldus Luypaerts.

Volgens Luypaerts wist Laurent wel degelijk vanwaar de gelden kwamen die in zijn Villa Clémentine in Tervuren en in zijn twee dierenklinieken gestopt werden.
Bron: Gazet van Janssens

18:20 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

02-01-07

Zo hoort u het eens van een ander!

Achttien jaar heeft Harry Litzroth (65) als een pater familias gewaakt over de jeugdinstelling van Mol:

 

...Als ik over straat loop, ben ik niet bang. Maar ook niet naïef. Ik weet dat ik overvallen kan worden of slaag kan krijgen. En ik zal zeker geen conflicten opzoeken. Ik ben daar eerlijk in. Als er op de tram twee jongens kabaal maken of met hun voeten op de bank zitten, zal ik daar niets van zeggen. Dan denk ik aan die arme machinist Guido Demoor, die in Antwerpen in elkaar geslagen werd toen hij wél tussenbeide kwam en jongeren op de bus tot kalmte maande. Hij heeft het niet overleefd. En op de koop toe is hij achteraf nog als een onverdraagzame racist afgeschilderd ook. Neen, daar pas ik voor...

Bron DS