22-12-06

Paola migrant van de dag, te zot om los te lopen!

Naar aanleiding van de dag van de migrant, heeft men Paola di Ruffo di Calabria uitgeroepen tot migrant van de dag. (bron: gva (16 dec 2006)

Deze keuze is lachwekkend. Als dit het rolmodel moet voorstellen voor de migranten in ons land dan staan we er goed op.

 

1)      Ze heeft geen interesse in onze cultuur.

2)      Na 45 jaar spreekt ze onze taal nog niet. Ze verklaarde zelfs dat ze de taal van de meerderheid een lelijke taal vond.

3)      Is via een gearrangeerd huwelijk naar dit land gekomen.

4)      Leeft nog steeds op de kosten van de gemeenschap. Erger nog zelfs haar kinderen leven op de kosten van de gemeenschap en zijn niet van plan een job te zoeken.

10:21 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: politiek, monarchie, paola, belgie |  Facebook |

21-12-06

Heel straf!!

De katholieke Hilarion Gimeno school in het katholieke Spaanse Zaragoza heeft het kerstfeest om religieuze reden geschrapt, meldt de Spaanse krant ABC.

Het onderwijzend personeel heeft verschillende redenen op gegegeven, maar volgens ABC is de voornaamste de zorg dat islamitische kinderen worden gekwetst. En om die reden wordt er geen kerstspel opgevoerd en krijgen de scholieren geen cadeautjes.


" We zijn opvoeders en we willen door ons onderwijsprogramma de persoonlijke ontwikkeling van de scholieren zo veel mogelijk in positieve zin stimuleren", aldus het schoolbestuur in de ietwat onduidelijke argumentatie.

 

Zo ver is het dus al gekomen. Onder druk van de aanhangers van de "religie van de vrede" is het in katholieke scholen in een katholiek land VERBODEN nog langer kerstmis te vieren.

 

En dan maar stom staan dat de mensen kotsmisselijk worden van al die multikul die men door ons strot wil rammen.

Bron: De andere zijde van de multikultuur!

12:45 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: politiek, religie, multikultuur |  Facebook |

Hoofddoeken waarvoor dienen ze? Wie draagt ze?

Bij zo'n reportage zou Jambers zeggen: "Hoofddoeken waarvoor dienen ze? Wie draagt ze?"

 

LONDEN - Een Somalische man die gezocht werd voor de moord op een agente is erin geslaagd Groot-Brittannië te verlaten, vermomd als een gesluierde vrouw. Dat schrijft de krant The Times.

Mustafa Jamma had de identiteit aangenomen van zijn zus. Hij gebruikte haar paspoort en verborg zich onder een niqab (een gezichtssluier waarbij alleen de ogen onbedekt zijn) om door de veiligheidscontrole op de Londense luchthaven van Heathrow te geraken, zo stellen politiebronnen in de krant.

De man werd beschuldigd van betrokkenheid bij de moord op agente Sharon Beshenivsky na een gewapende overval in 2005. Een andere agente, de 37-jarige Teresa Milburn, werd bij datzelfde incident geraakt in de schouder.

De vlucht van Jamma dateert al van de periode tussen kerst en nieuwjaar vorig jaar, aldus nog de Times. Op het ogenblik van zijn vlucht was hij een van de meest gezochte mannen in Groot-Brittannië en had hij 21 veroordelingen op zijn naam.

Het controlepersoneel op de luchthaven mag passagiers vragen om hun sluier af te nemen om een identiteitscontrole uit te voeren, maar die controle is niet verplicht. ,,Het controlepersoneel voert een visuele controle uit op iedereen die het land binnenkomt, maar niet op wie het land verlaat'', aldus een woordvoerder van Heathrow in The Times.Bron Het Nieuwsblad

 

UPDATE:

Mustafa Jamal is 25 jaar oud volgens de EMM Newsexplorer.

21 veroordelingen en 25 jaar oud?

 

00:20 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hoofddoek, politiek, veiligheid |  Facebook |

18-12-06

Nieuwe sport waait over naar den Belziek!!

Zaterdagmiddag 16 dec 2006: 50 jongeren gooien een molotovcocktail naar een voorbijrijdende politiewagen. Nadat de politieagenten hun toevlucht zochten in het commissariaat werd dat laatste met stenen bekogeld. Toen de politieagenten 2 van de groep oppakten, deelden ze klappen uit aan de flikken. Met knuppels en traangas konden ze de 2 jongeren overmeesteren. 1 van de 2 jongeren beloofde zich te wraken en zijn wijkvriendjes te leren hoe een molotovcocktail te maken. (bron metro)

 

De Franse sport is dus overgewaaid naar België, hoe lang moeten we dat nog allemaal slikken? De rode staatszender verzwijgt dit, ze hebben liever niet dat bekend geraakt dat sommige delen van het land in rep en roer staan.

12:20 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: belgie, politiek, rellen, vrt, jongeren |  Facebook |

16-12-06

LOL Leterme

letermefictionqq2

Bron: DeLuucas PI

14-12-06

Vakbonden maken zich belachelijk!

Vlaams Belangkandidate van allochtone origine als lid van BBTK geschrapt

De uitsluiting van Vlaams Belangkandidaten als lid van de vakbond heeft recent een wel zeer triest dieptepunt bereikt.

Mevrouw Linda Osmani was bij de verkiezingen van 8 oktober 2de kandidaat op de lijst voor de gemeenteraad van het Vlaams Belang in Lanaken.

Zij werd bij brief van 17 november jongstleden door BBTK Limburg geschrapt als lid van laatstgenoemde organisatie. De zogenaamde reden luidt (cit.): “Bij de BBTK is er geen plaats voor racistische, xenofobe of fascistische ideeën en gedragingen”.

Voor de goede orde: Linda Osmani is een geëngageerde jonge vrouw van Algerijnse afkomst. Zij is het levende bewijs dat het Vlaams Belang zich niet schuldig maakt aan datgene wat de vakbonden beweren.

Integendeel moeten ABVV, ACV en aanverwanten zich stilaan gaan afvragen met welke waanzinnige heksenjacht zij zich onledig houden. Deze laatste uitsluiting maakt immers op pijnlijke wijze duidelijk dat de vakbonden zichzelf met een serieus probleem van geloofwaardigheid opgescheept hebben.

Zij verwijten namelijk geheel ten onrechte aan het Vlaams Belang wat zij manifest zelf doen, namelijk personen uitsluiten op basis van vooroordelen.

Volkert krijgt wat de slachtoffers niet kregen!

Volkert van der Graaf krijgt wat Pim en Theo niet kregen!

 

De moordenaar van Pim Fortuyn krijgt bescherming als hij de gevangenis verlaat. Niet alleen in “den Belziek” worden criminelen beter beschermt dan hun slachtoffers ook in Nederland is dit zo.

De linkse extremist Volkert VDG krijgt bescherming omdat hij een het leven heeft benomen van een populaire politicus. Volgens de politie is de kans groot dat hij geliquideerd word, daarom willen ze hem beschermen. Zou de politie niet beter de argeloze burger beschermen ipv de crimineel?

De gevoelloze killer van de linkse meute!

Volkert